söndag 13 mars 2011

Gruvar oss nåt jävulskt


inför Svantes operation som närmar sej med stormsteg. Hade inte nån särskilt stor lust att hitta på nåt särskilt. Vi städade lägenheten och Micke fixade med lampkonverteringen på bilen medans jag försökte mej på lite fönstertvätt men kroknade efter vardagsrummet. For sen upp till Segersjön och gick långpromenad så Svante fick rejsa på ordentligt. Vet inte någonting om hur det kommer att bli framöver. Blir nog inte lätt eftersom jag förstått att hundar inte får hoppa och skutta på flera veckor efter operationen. Hur i hela fridens namn ska vi kunna få Svante att låta bli och hoppa. Ska vi behöva ha honom i bur eller???? Fan rent ut sagt vad jobbigt det här känns.

3 kommentarer:

  1. Hej.

    Vill bara skicka en hälsning att vi tänker på er och håller alla tummar och tår för att svante ska bli bättre nu.

    varma lycko kramar ifrån umeå.
    /Circo, Tina och Fredrik

    SvaraRadera
  2. Det är bara att ladda upp med massor av tankeövningar. Om man googlar kommer det upp en hel massa ideér som man aldrig skulle ha tänkt på själv.
    Är ju också ett perfekt tillfälle att träna in det där vardagliga som oftast blir lite småslarvigt. Sitta och vänta på varsågod vid matdax och dörren. Mycket kontaktövningar osv. Är hjärnan trött är hela hunden trött =D

    SvaraRadera
  3. Tack för all peppning! Antar att vi får all info vi behöver av vet. i morron.

    SvaraRadera