fredag 25 mars 2011

Världens bästa Trond Holdaas

jobbar på Veterinärhuset i Sundsvall. Önskar att Trond var vår personliga husveterinär och att vi alltid fick komma till honom. Det var Trond som konstaterade att Svante har dubbelsidig patella luxation grad 2, han var med på operationen av Svante och vi var idag på återbesök hos honom.
Allt såg bra ut, operationssåret har läkt fint, Trond klippte bort en liten stygnknut som bara han såg för att Svante inte skulle vara där och bita. Vi ska nu utöka promenaderna, inte längden utan tiden. Vi ska gå sakta så Svante inte fuskar utan att han verkligen använder det opererade benet. Vi ska massera och mjuka upp benet och han får ff inte hoppa och skutta å det gäller i ett antal veckor till. Gäller däremot att bygga upp musklerna i benet igen.
Tack och lov har han inte ökat något i vikt, väger fortfarande 8,3 kg. Var orolig att han skulle gå upp när han inte får röra sig så mycket. Tänker verkligen på att han inte ska få för mycket att äta.

2 kommentarer:

  1. Så skönt att det går åt rätt håll! Ja, Trond är verkligen en toppenveterinär. Och snygg hund har han på bilden också, en sån hade vi när jag växte upp! Saknar...

    SvaraRadera
  2. Härligt att det går bra för er :D

    SvaraRadera