tisdag 26 juli 2011

Nää Svante gillar nog inge

vidare att husse och matte måste jobba igen och han vara i hundgården. Vi preppar den varje morgon med godisbitar (skinka eller korv) som han får leta efter, det gillar han jätte mycket och stormar in i hundgården efter rastningen. Däremot vill han varken kissa eller bajsa, inte heller får vi honom att dricka vatten. Har försökt med olika vattenskålar och ställt dem på olika ställen men han är lika envis när det gäller vatten som med hundluckan som måste monteras bort varje vår.

2 kommentarer:

  1. Låter lite som Teddy med. Teddy har alltid fått vara med han var ju med när jag pluggade och nu så får han vara hemma på dagarna.
    Har dock gjort de lite värre sen jag flytta då han fått vara i löplinan när jag kom hem(ensam där) medans matte varit inne i stora huset.
    Så har sen någon månad tillbaka börjat o vara i stugan med honom och försöker få upp han i sägen för att mysa. Känns lite mer bättre. Mindre bättre med de som passar han på dagarna att de låser in honom eller binder fast honom. Känner att de kan ha han med sig för han gör inte så mycket utav sig så länge han får vara med.
    Förresten träningen med teddy går fin fint :) och hon som vi var hos sa att han gått upp en del samt att han fått en rumpa xD så funderar på om man ska ta och ställa honom på my dog eller något annat nu till hösten/vintern.
    Hur går det med svantes ben?

    SvaraRadera
  2. Åhh dom vill vi oxå träffa! :D

    SvaraRadera