lördag 5 november 2011

Har just kommit hem!


Det blev en jakttur idag trots det grå och tråkiga vädret. For iväg till jaktområde T.Tog med kameran men fotade ingenting. Vi ser ändå likadana ut Micke och jag i våra jaktkläder och Svante med sin lilla jaktsköld och pejlhalsband. Skogen var grå och dyster men Svante var pigg.
Han for iväg ut över ett hygge och medans vi väntade klev vi nästan på en orrhöna som låg och tryckte nästan vid våra fötter. Undrar varför fåglarna alltid är där inte Svante är?
Efter en stund satte han i alla fall igång att skälla nåt besinningslöst så nu jäklar tänkte vi, nu har en en gammtupp. Men icke sa nicke. Tomskall så det bara dånade om det men det luktade säkert fågel eftersom han skällde så länge och så ihärdigt.

Lite senare stötte Svante i alla fall en gammtupp som kom flygandes rätt över våra huvuden, långt åt helsike. När vi började runda av stötte vi 2 tuppar och då var inte Svante i närheten :-(
Ja ja, man ska inte gråta över spilld mjölk, det var skönt att vara ute och nu har jag två trötta killar som slocknat på sängen medans jag fikar och har sällskap av Hasse på köksbordet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar