lördag 3 december 2011

Dag 10 ett roligt ögonblick med din hund!

Svärmors samedocka
Svårt att välja ut ETT roligt ögonblick eftersom Svante har gett oss många roliga stunder. Ett ögonblick som var roligt mitt i allt det sorgliga det var nog ändå när Svante bet sönder svärmors docka för att hon inte bjussade på falukorv.
Svante brukar nämligen alltid få korv av svärmor när vi kommer på besök men inte denna gång. Svärfar hade just dött och prästen hade kommit hem till svärmor för att tillsammans med henne och Micke planera för själva begravningsakten. Svante hade skällt och gått an men tystnade plötsligt. Va bra tänkte Micke och missade att kolla varför han tystnat. Som hämnd över att inte falukorven åkte fram ur kylskåpet hoppade Svante helt enkelt upp i svärmors säng och bet sönder hennes fina samedocka. Detta upptäckte hon lite senare när prästen hade åkt därifrån och Micke och hon hade varit ute och ätit lunch.

2 kommentarer:

  1. vad rolig han är som ska "hämnas" men tråkigt att han gjorde det med den dockan :(
    jag var jätte glad när han klara det, för de kände verkligen inte som att vi gick rätt. men de visade sig att de var det och all träning hade lönat sig :D

    SvaraRadera
  2. Du ska höra hur han låter när vi kommer hem till svärmor om hon inte tar fram falukorven snabbt som ögat. Han är hemsk.

    SvaraRadera