söndag 18 december 2011

Svante och snögubben!

Snögubben
 Kände att jag behövde få lite frisk luft och prova knät så jag bestämde mej för att försöka mej på en rastningspromenad. Jösses en enorm snögubbe hade plötsligt dykt upp efter vår ena rastningsrunda.

Misstänksam
Svante vart inte nådig och drog igång ett helsikes liv. Några enorma snögubbar efter hans runda var inte acceptabelt, inte när man är en norrbottenspets och heter Svante. Den ska skällas bort ordentligt.

1 kommentar:

  1. Teddy har sådana ideer ibland, men han är oftast säker och går fram och undersöker vad de är istället för att skälla.. och efter han har undersökt och märkt att de inte var farligt så pissar han på det eller knappt nån meter ifrån. För att markera att de inte är nått att vara rädd för.

    Det är sant att hamstrar sover mestadels under dagen och springer rundor på kvällarna. Tråkigt nog så har Wonka (som våran heter) börjat att gå upp när vi är på G att lägga oss :( Så han är uppe och väcker Niklas på kvällen och gräver som en tok i buren, jag närker ingent på kvällarna än.

    Förresten ag måste bara skriva detta.
    Jag hade en jätte skum dröm i natt.
    Mormor och morfar hade hittat två Corgisar och en död Nobs tik med en valp. Och de hade kvar våran ena avelstik. De ville att jag skulle komma ner och kolla på hundarna. Och jag bestämmer mig för att ta den ena corgisen och nobs valpen. Polisen hade inte hittat några ägare så vi fick hundarna om vi kunde ta hand om dem eller hitta ägare till dem. Valpen var inte så gammal så Teddy fick ta hand om den tills den var (som vi trodde) 8 veckor. Och när jag fick hem den så meddelade jag er att ni kunde få en Nobsvalp av mig. Tänk om det var på riktigt..

    SvaraRadera