onsdag 21 mars 2012

Full rulle!

Traslek
 Skulle egentligen hämtat ut ett paket från Hemköp när vi åkte hem från jobbet men det glömdes bort helt och avin ligger kvar i handväskan. Tog med bägge hundarna bort till gravkullarna där de fick rejsa för fullt. Skitiga blev dom och Svante passade på att rulla sej i något äckligt bajsaktigt så det blev duschen när vi kom hem.

Kolla monstret
 Efter en stund lugn och ro och tuggbenstuggande blev det full fart. Coffy får inte tugga tuggben för länge för han blir så fruktansvärt törstig, hann med och pinka en liten pöl i vardagsrummet när jag gick runt för att tända upp. Hann ropa NEJ och hugga tag i honom och rusa ner på gården där han fick kissa klart.

Nackswing
 Svante verkar tro att han numera är Karelin för han har börjat göra riktiga nackswingar på Coffy som far på rygg direkt.

Herrre Guud
Herre Gud vilken oväsen, Coffy skäller för fullt. Vad ska grannarna säga??? Nu har hundarna somnat på sängen, Micke kollar på tråk-TV och luften har gått ur mej totalt å jag känner mej bara som en våt fläck.

2 kommentarer:

  1. Jo det är inget skönt att ha ont i munnen, är väldigt svullen på vänstra sidan så det är där det spänner och gör ont. Hoppas på att det går ner inom några dagar.
    Härligt för hundarna att få rejsa tillsammans. Skitigheten är en nackdel med våren!
    Ha det gott ni också.

    SvaraRadera
  2. Hoppas svullnaden i munnen har lagt sig nu.

    SvaraRadera