tisdag 13 mars 2012

Kokoskaka!

Kokoskaka
2 ägg
2 dl socker
100 g smält smör/margarin
3/4 dl vatten
1 1/2 dl kokos
1 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk rivet apelsinskal

Vispa ägg och socker pösigt. Koka upp margarin/smör och vatten. Häll det i äggsmeten tillsammans med mjöl och bakpulver och kokos. Apelsinskalet kan uteslutas. Grädda i smord och bröad form i 175 grader ca 40 min.

Det syns att kakan var god, eller hur, halva är redan uppäten. Hade inga apelsiner hemma så igår tog jag i lite vaniljsocker istället, det gick lika bra.

4 kommentarer:

  1. Åh vad smarrigt! :-) den ska jag helt klart prova :-)

    SvaraRadera
  2. Prova vettja, den är jätte lätt att göra. Mohaha, kanske den är slut redan i eftermiddag!

    SvaraRadera
  3. Låter riktigt gott! Måste prova det, kanske till helgen? :)

    SvaraRadera
  4. Jobbigt bara att den är så god att den tar slut nästan på en gång.

    SvaraRadera