fredag 16 mars 2012

Korsordsbesatt

Kryssgalen
är jag för närvarande så jag började leta fram gamla jakttidningar för att stilla mitt begär. Pustar just nu ut 5 minuter med en kopp kaffe och ett Hälge-kryss. Lägenheten är städad och jag har tränat. Är nyduschad efter en tur på gården med Coffy.
Måste ladda batteriet innan det är dags för nästa uppdrag. Förberedelse för helgen och jag får inte glömma något!
Idag är det även min sista valplediga dag med massor av blandade känslor!

6 kommentarer:

  1. Korsord brukar jag också lösa! :-)
    Hoppas helgen blir bra!

    SvaraRadera
  2. Det är superkul att köra hundspann!
    Det kan vara svårt om man inte vet hur man ska bete sig såsom att bromsa osv.. men när man kört ett tag och fått in vanan är det inte så svårt. Men nog kan jag ramla som igår när jag inte bromsade nog hårt i en snäv sväng. Sen är det svårare om man har riktiga idiotspringare/dragare som bara matar allt de kan hela tiden för då måste man bromsa desto mer osv...

    SvaraRadera
  3. kom ju på att jag glömde svara på en fråga :-)
    Ja Tarro & Selene bor ute alltid, eller ute, de har ett varmt hundhus som de kan gå in och ut som de vill i från sina hundgårdar.
    De fick flytta ut på heltid för snart 3 år sen när jag fick problem med min allergi. Och nu vill de inte bo inne utan trivs mycket bättre där ute :-) men de får komma in ibland, badar vi dem så går det bra att ha dem inne ett tag. När Selene fick operera bort sina analsäckar så hade vi henne inne i 2 veckor och det gick jättebra då vi badade henne rejält :-)

    SvaraRadera
  4. När vi flyttar ut till vår stuga på försommaren får Svante vara i hundgården när vi jobbar. Det jobbiga är bara att han inte vill kissa/bajsa därinne, hundluckan vägrar han också att springa igenom så den blir Micke tvungen att montera bort varje år. Får se hur det kommer att gå med Coffy!
    Är periodare när det gäller korsord och nu är det extra roligt.

    SvaraRadera
  5. Tarro som ju bodde inne sina 4 första år bajsade inte heller i hundgården men till slut lärde han sig att göra det, men innan de var man alltid tvungen att rasta honom en gång/dag så han skulle få bajsa. Fast vi släpper ut dem varje dag ändå så de får rasta av sig och busa m.m. och inte bara vara i hundgårdarna :-)
    Luckan lär de sig ganska snabbt om man tränar, vi gjorde så att en var inne i hundhuset med hundarna och en ute i hundgården och lockade dem fram och tillbaka flera ggr tills de fattat hur man gör :-) man kan också sätta en spik eller nåt som gör att luckan är lite öppen tills de lärt sig hantera den själv.

    SvaraRadera
  6. Nix det funkar inte på Svante, har han bestämt sig för att något är otäckt så är det så. Vi har provat allt möjligt för att få honom att gå genom luckan, som att låta den vara lite på glänt, locka med godsaker, husse och matte på varsin sida om luckan, tikar, kött och i princip allt men icke, luckan är bland det läskigaste som finns i hela världen, det har Svante bestämt sig för!

    SvaraRadera