torsdag 19 april 2012

Nästan lite läskigt

Katt
 att man ibland inte vet om Coffy är en hund eller en katt eller en hund med Hasses ande i sig. Coffy slickar på väggarna, han krafsar på badrumsdörren när jag sitter där inne och gör mina behov med stängd dörr. Han krafsar på sovrumsdörren om den är stängd.

eller hund??
Han ska vara i fönstret i vardagsrummet och titta på fåglar och göra nosmärken på glaset. Han lägger sig på Mickes mage precis som Hasse. Lägger sig platt ner och smyger precis som en katt och anfaller sedan Svante. I kväll när vi var till stugan och slog på vattnet för säsongen sprang han flera gånger ner till lillstugan och drack vatten från vattentunnan exakt som Hasse alltid gjorde.

2 kommentarer:

  1. Coffy har nog fått en del av Hasses ande. Det är ungefär som Tarro, han blev så otroligt lik våran förra hund Acke. Precis som om han skulle ha övertagit en del av hans ande. Och Felix, våran nuvarande katt är otroligt lik våran förra katt Musse i beteende, ganska läskigt egentligt hur det kan bli.
    Tarro är fri från slemmigheten i halsen nu men vet inte hur det är med viruset, vi ska på återbesök på tisdag så då får vi se.

    SvaraRadera
  2. eller så var Coffy katt i sitt tidigare liv :-)
    Skönt att Tarro börjar bli bättre!

    SvaraRadera