lördag 28 juli 2012

Lite av varje!

Nygardinen
 Ja ja det blev precis som vanligt, uppstigning i ottan med 2 pigga nobspojkar som sedan lägger sig och sover när man själv äntligen kommit igång efter promenad, kaffe och lite surf. Hann i alla fall med en massa pyssel när dom sov. Nu hänger knythissgardinen uppe som vi köpte på Gardinbutiken i Birsta. Alltså ska man köpa gardiner ska man åka dit tjejen som jobbar i butiken är helt grym. Hon gör verkligen allt för att hjälpa till att hitta det man är ute efter.

Doftschersminskott
 Dags att klippa gräset vid stugan igen. Försökte oss på att ta skott från doftschersminen som är min absoluta favoritbuske. Får se om vi lyckas.

Svante och spelet
Svante får spela sitt spel en stund nu när han och jag är ensamma hemma och det satte igång och spöregna ute. Typiskt hade precis börjat klippa gräs så nu hann jag inte klart.


Toarullshållare
Köpte även en fin hållare för toalettrullarna. Tyckte att den kändes ganska så Coffy-säker. Om inte helt klart säkrare än den vi hade tidigare.

1 kommentar:

  1. Nemi & Nyx är de vi ska behålla. Men alla är fina och har olika egenheter. Pandora tror jag kommer att bli jättefin och hon är den som är mest lik sin mamma.

    SvaraRadera