måndag 17 september 2012

Ett litet hus!

Vad har Coffy hittat
 Nu när löven börjar trilla av såg vi skymten av ett litet hus nästan vid skogens slut. Tyvärr så tittade ingen tomte ut men man kunde nästan tro att det bodde en tomterackare i stugan.

Ett litet hus
 Ett pyttelitet fönster på ena sidan och i skorsten växte det en liten gran.

Kikar in
 Micke och Coffy kikade in. Inne i stugan stod en säng, ett litet bord och två stolar samt en eldstad. Var litet för mörkt för att fota, jag hade bara Iphonen med mej.

vid skogens slut
Ett större fönster på andra sidan. Skönt med en långpromenad. Måndagar efter releasehelger är alltid jobbiga. Det slutade blåsa tack och lov. När vi kom hem hade bägge soptunnorna blåst omkull så mycket stormade det.

4 kommentarer:

  1. Jepp, det är vid Tron, vet du något om det lilla huset?

    SvaraRadera
  2. Borde veta något men, nej ... har nog glömt hur det förhöll sig. P-O Hallberg (V-gård)berättade en gång, men som sagt ... har "tappat bort" det. Men Malte kan säkert berätta om ni inte känner mannen jag nämnde ...
    Har ni tagit er längre bort längs stranden bortom vindskyddet och bryggan (om det fortfarande bara finna ett)? Där bodde en man som hette Palm ... det ska visst synas något av det "forfarande". Be Malte berätta ...

    SvaraRadera
  3. Nää det har vi inte gjort, då måste vi göra det vid tillfälle. Oj, hör att vi måste be Malte berätta en hel del. Kul!

    SvaraRadera