lördag 29 september 2012

Matknas!

Bengnag
 Vi har inte haft några som helst problem med Coffy när det gäller mat. Inte ens när han var valp. Han kastade sig över maten och slukade allt i ett nafs.
Precept Endurance
Men NU passar det inte alls plötsligt. Började gå trögt med maten redan innan vi fick lov att ta bort Svante. Coffy kunde lägga sig och titta på Svante när han åt, sen kunde han gå fram och äta lite. Resten ville gärna Svante sno om han fick chansen. Men nu sen Svante försvann är Coffy helt hopplös. Jobbigt eftersom han springer så förbannat i skogen vill vi ju att han ska äta ordentligt. Beror det på att han nu är ensam hund eller beror det på att han nu börjar bli könsmogen??? Eller är han bara "nobstjurig". Vi som precis varit iväg och köpt en helt ny säck med Precept Endurance.....
Idag var jag kvar hemma och skötte hushållet medan Micke tog med sig Coffy på en förmiddagstur som var tänkt att bli lite lagom kort men Coffy tänkte sig inte alls en kort tur. Han drog iväg över 1 km från husse, förmodligen efter en älg, som fick sätta sig och vänta tills Coffy behagade komma tillbaka. Fåglar då??? Nää det var precis som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar