måndag 3 september 2012

Upptaget!

Hoppsansa!
 Så var det jobbardags igen då. Klockradion gick igång 05.10 och då var det ganska så mörkt ute. Tog en dusch direkt eftersom hundarna verkade trötta och låg kvar i sängen. På med kaffebryggaren efter sminkning, påklädning och hårtorkning. Då hade det ljusnat, hundarna kommit ner. Gick en sväng medan Micke fixade mackor och matlådorna.

Var visst upptaget här
På jobbet var det som vanligt men kanske ganska så mycket rörigare med alla nya som börjat. Lunchade med Micke som sen for iväg med bilen för att få hjulinställning fixad. När vi kom hem var det finväder så efter middagen hade vi inte lust att sitta inne. Hundarna fick springa lös ute. Micke tvättade och dammsög bilen. Jag gick loss med grenkapen, byggde på den blivande höstbrasan. Slängde vissna sommarblommor och gick "Malte-rundan" med killarna. Undrade nyss vart de små nobspojkarna tog  vägen och de blev visst lite trötta av att hänga med. Hittade dom sovandes i vår säng så jag undrar vart Micke och jag ska sova i natt. Men det ska nog gå att knöla ihop sig.

1 kommentar:

  1. Jag har inget stativ utan håller i kameran, försöker hålla den så stadig som möjligt. Det är så vackert med norrsken!

    SvaraRadera