tisdag 20 november 2012

Översten!

Piggelin
 När vi kom hem från jobbet gick Micke "Malte-rundan" med Coffy medans jag tände upp huset, fyllde på fågelfrön, satte på mej mjukisbyxor, tände vedspisen och började laga korv stroganoff på Kattis-vis. Tyckte att de var borta lite väl länge och började genast oroa mig men de hade bara gått in och hälsat på hos Malte. Han kallar Coffy för Piggelin och säger att han nog är lite bortskämd och att det är Coffy som bestämmer.
Diktatorn
Jobbigt att behöva erkänna det men Malte har nog rätt. Översten eller kanske man ska kalla honom Diktatorn håller husse och matte i ett järngrepp. Om man tokskäller eller springer fram och tillbaka mellan fönstret i kammaren och ytterdörren samtidigt som man skäller det högsta man kan eller ger i från sig andra ljud som gör att husse och matte får spel då får man genast som man vill. 
Efter att ha tagit en Ipren klarade jag i alla fall av att gå en halvlång runda med Coffy och nu har vi fått titta på "Äntligen Hemma" i lugn och ro men vi mutade ju honom med lite ostkrokar först ............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar