onsdag 5 december 2012

Svar!

På span
Vi har också varit inne på att det blivit en vana för Coffy att gå ut på natten. Har provat att ändra på både det ena och det andra. Vi började gå längre promenad när vi kommer hem från jobbet. Sen en ännu längre promenad vid 19-snåret. Ge honom mat på en gång vi kommer hem. Började ge honom KLASS när han slutade äta precept-kulorna efter att vi tagit bort Svante, då dricker han nästan inget vatten alls utom på kvällen. Ska man ändå ta bort vattnet?
Vi har även börjat sova med stängd sovrumsdörr. Ibland tror jag att han vaknar för att han märker att jag är vaken. För ju mina förbannade svettattacker flera gånger varje natt. Ibland tror jag att det är luftvärmefläkten som brummar så mycket att han tror att det kommer en bil och måste upp och skälla. Ibland hör han rävar.
Angående dragandet så är det ju värst när han får upp spår efter vilt (älg, räv, fågel mm) annars drar han egentligen inte särskilt mycket.
Bur känns inte som ett bra alternativ, buren vi hade till Svante är för liten för Coff och vi har inte lust att köpa en ny eftersom vi har dubbla Jeppegrindar i bilen.
Antiskallhalsband kör vi ganska ofta så att han ska ska coola ner sig och sluta skälla inomhus men det känns inte så kul att ha det på honom hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar