torsdag 14 mars 2013

Sååå!



Såld
Ja, så var den såld då, vår lilla fina stuga som vi har så många minnen ifrån, både bra och mindre bra. Känns bra i alla fall, trodde att jag skulle bli mer lessen än vad jag blev. Stugan blir ju liksom kvar inom "familjen" och vi vet att den nu är i trygga händer och kommer att bli omskött och omtyckt. Nu slipper vi allt jobb med att sköta om två ställen med allt vad det innebär och kan bara ägna oss åt huset och sånt.

Mörker
För övrigt är man ju lite knäpp som nu inte gör något annat än att springa runt och kolla i fönster och ha kameran laddad på köksbordet med rätt objektiv och inställning. Inte fan dyker det upp något lodjur nu inte. Frågan är väl om vi någonsin kommer att få se det igen.
Natten till idag blev ett riktigt mörker. Coffy skulle ut och kissa kl 01.00 och 04.30 var det dags igen men då var det en räv som orsakade nästa tumult. Fattar inte hur Coffy kan höra att det är en räv utanför. Denna gång stod den och kalasade på de gamla misslyckade raggmunkarna sen förra veckan.
Det var ju inte att tänka på att försöka sova vidare så det var bara att gå upp, duscha och göra sig i ordning och vi stämplade in på jobbet ovanligt tidigt fast jag skulle ha börjat 7.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar