tisdag 17 december 2013

Den store Gatsby!

Huvudpersoner
 Att vara utan ström så många dagar som vi var är psykiskt jobbigt. Ändå hade vi tur som fick tillbaka strömmen efter 62,5 timmar, idag är det många som fortfarande saknar ström. Det börjar ju skymma redan före kl 15 och som nu när det har varit mulet och regnigt är det ju skumt hela dagen. Kvällarna blir olidligt långa så i ett försök att fördriva tiden lite började vi titta på filmen "Den store Gatsby". Nu var filmen väldigt lång och batteriet i Mickes dator tog slut innan vi hann se klart så det fick vi göra när strömmen kom tillbaka.

Daisy och Gatsby
Är ändå glad att vi klarade av så många timmar utan ström utan att bli osams och då var det ändå extra jobbigt för Micke eftersom jag fortfarande är så ofärdig och har ont efter knäprotesoperationen så hann fick dra ett tungt lass vilken han redan gör.
Men klarar men att tälta tillsammans och flera dygn utan ström mitt i vintern då är man menade för varandra hade vår granne sagt till Micke.
I filmen "Den store Gatsby" var tydligen inte Daisy och Gatsby menade för varandra, filmen fick ett riktigt sorgligt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar