lördag 17 maj 2014

Analsäcksinflammation!

Nersövd
Det blev inga köksbilder igår, istället fick Micke bege sig iväg till Djurkliniken inne i Sundsvall (tack Gode Gud för att vi äntligen fått en veterinärklinik som har öppet dygnet runt) med Coffy som hastigt som blixten från en klar himmel blev jätte dålig.
Han har inte visat några som helst tecken på att ha ont eller att analsäckarna skulle krångla förrän Micke gick kvällspromenaden. Då hade Coffy varit jätte konstig när han skulle bajsa. När de kom hem började Coffy åka kana och tokslicka sig i rumpan. Det blev värre och värre och han började pipa så Micke ringde upp Djurkliniken och fick tid att komma in på stört.
Hos veterinären försökte man först tömma analsäckarna manuellt då det snabbt konstaterade att det var dom som krånglade men det gjorde så ont att Coffy skrek högt så de fick söva honom och när han somnat spola rent och tömma.
Den högra analsäcken var så full så hade Micke inte kommit in med Coffy hade den brustit. Konstigt att Coffy inte på något sätt har visat att han har haft ont eller att något har varit fel tidigare.
Efter spolningen och allt var klart ville han inte vakna hur mycket veterinären än försökte prata med honom. Inte förrän Micke sa "Var är räven" då får han upp som ett skott och tog sig fram till fönstret för att titta ut. Veterinären hade då börjat tokskratta.
I natt har Coffy sovit i buren med tratt, nu ligger han och sover på golvet i vardagsrummet och är klart påverkad. Han har inte sagt ett ljud ännu. Det känns jätte konstigt och hemskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar