fredag 9 maj 2014

Köksleverans!

Jobba hemma
 Jobbade hemifrån idag. Coffy väckte mej redan 04.54, försökte ligga kvar men han skällde mer och mer så det var bara att kliva upp. Startade upp jobbdatorn för att kolla att jag verkligen blev ansluten via VPN eftersom det har varit så mycket problem men får mej fungerade det direkt.
Tända spisen
 Satte på kaffe, tände i vedspisen och rastade Coffy som sen fick åka ut i hundgården. Det går absolut inte att ta supportsamtal med honom inomhus.

Bofink
 Bofinkarna kalasade ute i regnet.

Rödstjärt
 Och som en riktigt trevlig överraskning dök herr Rödstjärt upp iklädd sin fina "studentmössa". Vi har aldrig sett rödstjärt här tidigare så det kändes extra kul.

Rödstjärt
 Tyvärr fick jag inga bra närbilder för varje gång han satte sig perfekt satt jag i telefon. Så de här bilderna får duga idag.

Leverans på G
 Så kom lastbilen med vårt nya kök. Så himla spännande det känns.

Backa Backa
 De backade ner på gården och lastade ur köket som konstigt nog inte låg på pall och var inplastat. Tur att vi har en stor presenning att täcka med eftersom regnet vräker ner.

Rödstjärtsholk
Naturligtvis hoppas och önskar vi att Herr Rödstjärt ska locka hit en liten dam som vill flytta in i vår holk så det blir en massa rödstjärtungar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar