söndag 22 juni 2014

Mellan skyfallen!

Ett stycke Silva
 Semestervädret är ju inget att hurra för precis, det fortsätter att blåsa, vara kallt och så kommer det våldsamma regnskurar. Micke for iväg till Plantagen för att köpa ett äppelträd till.

Plantera Plantera
 Ett Silva skulle det vara och inget annat hade Micke bestämt. Hoppas det blir bra nu och att äpplena blir syrliga och goda.

Lånade ut hundgården
 På eftermiddagen fick vi besök av Ingela och Martin plus alla hundarna. De var på väg hemåt och tyckte att det passade bra att göra ett litet stopp hos oss. Jätte kul eftersom vi aldrig har träffats tidigare, bara läst varandras bloggar i flera år och så är vi vänner på Facebook. Hundgänget fick vara i Coffys hundgård medans vi fikade.

Micke och Tarro
 Micke passade på att låna Tarro lite för att känna hur det känns att hålla i en finsk spets plus att jag ville fota lite för att lägga upp en bild i vår nobsgrupp på FB. Alltid kul att få skoja till det lite.

Skratta lite
 Nåja, skälla går lika bra som för Coffy.

Fina tjejer
 Två av Selenes fina döttrar.

Selene
 Mamma Selene blev vild och passade på att springa runt lite när hon fick chansen.

Ingela, Micke och hundarna
 Hela gänget på vår gräsmatta förutom Coffy.

Martin, Ingela, Micke och hundarna
 Coffy och Tarro gick inte så bra ihop. Alltid knepigt med killar.

Tre fina husky-tjejer

Dags att åka hemåt
Och så var det dags för Ingela och Martin att fortsätta resan norrut. Jag passade på att cykla en mil på motionscykeln och gjorde sen mina knäböjningar som jag är dödligt trött på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar