torsdag 30 juli 2015

En uppe, en nere!

Nygammal leksak
 På förmiddagen var det full rulle på Konrad som sov till halv 6 i morse. Fick plocka fram en trasig gammal Coffy-leksak medan Micke rakade sig och duschade eftersom jag måste sitta inloggad på telefonen.


Piggelin
 Den gamla leksaken gick hem en stund. Tur det eftersom jag fick samtal.
Växer
 I morgon efter midnatt har Konrad varit hos oss en vecka. Tycker redan att han har växt lite trots att han äter så dåligt. Micke vägde honom i morse - 3,1 kg eller var det 3,5 kg. Jag och siffror, har redan glömt vad Micke sa.

Tuggbenstjuv
 Idag blev också dagen Konrad lärde sig springa uppför trappan själv. När vi stängde grinden kröp han under. Vips var han hela vägen upp i vardagsrummet och stal Coffys stora tuggben.

Iiiiiiiii
 Det tyckte Konrad var riktigt spännande. Full fart iväg med benet, sen blev det ett väldigt morrande och tjoande.
Fina Coffy
 Efter kvällsmaten igår gick jag "Tron-rundan" med Coffy, solen sken och det var skönt när vi gick hemifrån men vi hade inte gått särskilt långt förrän det kom en störtskur. Typiskt. Blir galen på den här sommaren.

Jobbar hemma
Jobbar hemifrån, inte helt optimalt när man arbetar med support via telefon men det funkar. Nobs-pojkarna ville vara nära matte en stund.

Vi fick även besök igår kväll av Patrik och Gunilla från jobbet. Jätte trevligt och mycket bra träning för hundarna. Coffy kom t o m av sig med juckandet, försökte bara vid något enstaka tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar