söndag 26 juli 2015

Första dagen!

Busblick
 Första dagen avklarad. Det har gått riktigt bra. Konrad och jag sov tillsammans på soffan i kammaren. Han sov ända till 7.30 och då fick vi gå ut och kissa.

Leka lite
 Har tagit det lugnt så Konrad får göra sig hemmastadd. Vår granne Malte var ivrig att få se Konrad så han kom upp en sväng.

Fining
 Vädret var ju kanon så vi var ute en hel del. Naturligtvis kröp Konrad in flera gånger under trädäcket men han kommer alltid fram. Han är väldigt kontaktsökande och gosig, kommer med full fart när vi kallar på honom.

Kollar lite
 Han är lite svår med maten, tar bara nån kula lite då och då. Småäter som en katt. Micke for iväg och köpte välling som vi drygar ut med.

Mys med husse
 Vi tar tillvara alla gosstunder, så där var ju aldrig Coffy som valp. Han var en riktig enstöring och tjurputte.

Tittar efter Coffy
 Spännande att se vad Coffy har för sig.

Pojkarna
 Coffy däremot tycker inte alls att det är lika kul med en ny familjemedlem. Nää han tycker att Konrad är fruktansvärt otäck och läskig. Så otäck så han t o m dreglade ett tag. Vill mest ligga uppe på övervåningen och sura.

Coffy är väldigt skeptisk
 Försökte locka ner Coffy från övervåningen med ostkrokar i går kväll, det gick bra till en början men så fort Konrad vaknade så ville han inte ha. Släppte ostkroken direkt på golvet så Konrad åt upp den. Hade ju inte tänkt introducera Konrad för ostkrokar så här direkt men det fixade Coffy.

Tycker att Konrad är otäck
 Eftersom vädret var på topp så grillade Micke hamburgare som vi satt ute och åt medan Konrad låg kvar inne och sov. Hade ytterdörren öppen så han kunde springa ut om han vaknade.

Välkommen till Västerbränslan (Foto av Micke)
 Hälsar Konrad välkommen till Västerbränslan.

Jag - Konrad (Foto av Micke)
Han har redan lärt sig att om han springer runt trädäcket till framsidan så kommer han upp själv via trappstegen. Några olyckor inne har det blivit men annars har han kissat och bajsat flera gånger ute när vi har lyft ut honom på gräsmattan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar