torsdag 6 augusti 2015

Svamp och bär!

Matdags
 Nu äter Konrad ordentligt, när han får mat på samma tid som Coffy. Skiter i att valpar egentligen ska ha mat 4 gånger om dagen. Det funkar inte när man är en norrbottenspets. Konrad är lite som Svante på det viset.

Första gula
Micke och Coffy tog sig ut på en liten svampexkursion igår, nu är de snart på G. Några skogsfåglar som flög åt alla håll och kanter såg de också men Coffy verkade helt zombiefierad. Han kanske också drabbats av "babyblues".
Morgontrött
 Är mäkta imponerad över krabaten Konrad som sover hela nätterna. Han får gå ut och kissa innan vi kryper i säng vid 22-tiden, sen sover han ända till 05.30. Har aldrig tidigare haft en valp som sovit hela natten. Får väl se hur det funkar när vi ska sova i sovrummet alla tillsammans.

Hemmakontor
 Hemmakontoret för Micke idag. Konrad assisterar vid svårare problem. 
I och med att det är torsdag så är det vägningsdags för Konrad. Idag visade vågen 3,7 kg, på väg uppåt alltså. 

Mognar sent
Sakta men säkert mognar våra jordgubbar, trodde först inte att det skulle bli några alls. Det blir nog inte så många tyvärr eftersom de ruttnar i blötan och skitvädret. Vi skulle ha flyttat upp dem i lådan som står närmare huset men det blev aldrig av på försommaren. 

Ja ja, blir nya tag nästa vår. Nu väntar jag på ett stort lass med matjord som är på väg hit från Kovland plus Ingela Rosenholm som kommer på besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar