lördag 23 juli 2016

Som Skalman!

Alla vill smaka
Igår skulle det ske. Vi hade bestämt att vi för första gången skulle sova i husvagnen. Vi skulle gå "All in" och ha fredagsmyset där ute, diska, borsta tänderna och gå på toa. Allt för att se hur det känns egentligen och för att killarna ska vänja sig.
Var hur uppspelt som helst, kändes som när man var liten och fick sova i tält ute på gräsmattan på tomten hemma i Kungsängen.
Coola Coffy
 Coolast var Coffy men det blev lite problem när godsakerna åkte fram på bordet. Då trodde både han och Konrad att det var fritt fram att smaka. Vi myste på med lufttorkad skinka, oliver, ost, kex och rosévin. Som efterrätt blev det ostkrokar.

Vinet är slut
Konrad hade lite svårt att komma till ro men efter en extra kissning utanför husvagnen somnade han. Coffy verkade hur cool som helst. Vi somnade gott och tyckte att det var supermysigt. MEN Coffy måste ha en inbyggd mat- promenad och RÄV-klocka inbyggd för vid halv 3-tiden satte det igång. Hans fruktansvärda skällande och springande fram och tillbaka.
Lördagsfrukost
Micke ilsknade till och satte ut Coffy i hundgården men där satte han igång och tokskälla så Konrad blev orolig och började pipa. Det slutade med att jag tog med mig hundarna och gick in i huset och Micke fick sova själv i husvagnen. Så himla typiskt.
Till frukost med det lyx med våra egna jordgubbar och gräddmjölk plus en kopp kaffe.
Termometern visar nu +27 grader när klockan är 13.30. Jag och hundarna har flytt in i huset. Står inte ut med värmen och alla bromsar som är som galna. Har fått massor av bett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar