söndag 21 augusti 2016

Tidig uppstigning!

Rosa morgon
 Blev tidig uppstigning idag. Larmet gick redan vid 4.30-tiden. Micke skulle iväg för att gå med som aspirant på ett jaktprov. Tre gånger måste han visst gå med innan han kan börja döma själv.

Dimmigt
Hade ingen lust att ligga kvar i sängen så jag klev upp jag med. Gillar ju tidiga morgnar. Det är så tyst och lugnt på något vis. I morse var det riktigt dimmigt och när solen började gå upp blev himlen alldeles rosa.
Sensommar
 Coffy hade rullat ihop sig i soffan i kammaren och jag började plocka ur diskmaskinen när det blev ett förfärligt liv på Konrad som låg i fönstret. Han hade upptäckt en räv långt ner på lägdan.  Oj oj oj vad upprörd han blev. Naturligtvis vaknade Coffy och var tvungen att kolla vad som stod på.

Rävspan
Långt långt bort på väg in i vår skog tar räven till flykten med en mus eller sork i munnen. Konrad hade sen väldigt svårt att släppa att räven var borta, han sprang fram och tillbaka mellan fönstret i kammaren och ytterdörren och boffade för fullt. Ja nu har nog Konrad också blivit en rävskällare.

2 kommentarer: